Cégünkről

A DANDELION Kft. a környezetvédelmi szakértői feladatok terén az elmúlt években számos, különböző méretű és profillal rendelkező magyar és nemzetközi vállalat számára biztosított alapos, megbízható és versenyképes szolgáltatást.


Tapasztaltuk, hogy egyre több cég keresi a környezetvédelem, munka- és tűzvédelem területén is azokat a megoldásokat, ahol egy szakértői csoport támogatja a tevékenységét, egyszerre több kompetenciát felsorakoztatva professzionális színvonalon biztosítja a külső és belső igényeknek történő megfelelést. Ügyfeleink igényeit is figyelembe véve döntöttünk úgy, hogy a környezetvédelmi szolgáltatásokat kibővítjük munka- és tűzvédelmi szakértői feladatok ellátásával, egyúttal a teljes EHS terület képviseletével állunk partnereink szolgálatára.


A DANDELION Kft. olyan specialistákat foglalkoztat, akik felkészültsége, nyelvtudása elegendő alapot kínál ahhoz, hogy az Ügyfeleinknek magas színvonalú, szükség szerint kulcsrakész megoldásokat kínáljunk. A jogszabályi megfelelésen és a hatékony erőforrás gazdálkodáson túl törekszünk Partnereink tevékenységünkkel összefüggő folyamatainak racionalizálására is.


A megbízható szolgáltatási színvonal, a reális árazás és Ügyfeleink hosszú távú bizalma segítette a DANDELION Kft-t, hogy a környezetvédelmi tanácsadás területén Magyarország elismert tanácsadó cégévé váljon. Célunk, hogy a munka- és tűzvédelemmel kibővült szolgáltatási palettánk meglévő és új Partnereink hasonló megelégedettségére szolgáljon.


Nagy Gréta
ügyvezető igazgató